Samtalen​

Den første samtale

​​​I den første samtale vil jeg altid bede dig om at fortælle om dig selv og om det, der er svært.

​​

Måske når du ikke at få fortalt det hele, måske har du ikke lyst til at fortælle så meget på en gang til en, du ikke kender på forhånd. Og det er da også helt i orden, for det vigtige er ikke, hvor meget vi når, men at finde frem til en måde, så vi kan forstå hinanden.

Og det her er jo egentligt mit arbejde, så det er mig, der skal sikre mig, at du ved samtalens afslutning er blevet klar over, hvad vi har aftalt og hvordan rammen vil være også ved de næste samtaler. For først når du kender rammen og er tryg i den, kan du for alvor give dig selv lov til at fortælle og arbejde med det, der er så svært.

Psykoterapi

Er du ung eller voksen, vil jeg tilbyde dig psykoterapi. Der er mange forskellige psykologiske metoder, men generelt om psykoterapi vil jeg mene, at det er en talekur, hvor det vigtigste er samtalen. I min måde at arbejde på vil samtalen være det, der skal blive vores fælles arbejdsmetode, hvor du fortæller om problemet, sådan som du kender det, og sådan som det hæmmer dig. Jeg skal så være den, der hjælper dig med at få øje på, hvordan det har udviklet sig og nærmest er blevet en del af dig, uden at du egentlig ønsker det.

Jeg arbejder altid med relationer, det vil sige den måde, vi har kontakt med hinanden på. Det vil derfor være med udgangspunkt i den måde, hvorpå du har kontakt med andre og dermed også med mig, at vi to skal samarbejde. Herved får vi mulighed for i fællesskab at få løst op for det, der piner dig og hæmmer dig i din dagligdag og i dit forhold til såvel kollegaer som familie.

Psykologisk Klinik
​Henriette Winsløw

Telefontid: mandag og onsdag 12.30 - 13.00

56 95 20 56

Storegade 38, 3700 Rønne​​

h.w.psykolog@mail.dk​​